Egy csipetnyi szenvedély - Renault Mégane 2.0 TCe GT teszt

2011.04.11. 17:27 Sütő Zsolt

Hajnali két óra van, és nem tudok aludni. Gondolataim egyre csak a Renault Mégane GT körül forognak, ami éppen a garázsban vesztegel, nem csoda hát, hogy egyre csak az éjjeliszekrényen heverő indítókártyával szemezek.

„Halkan kellene kilopóznom a lakásból, aztán szinte alapjáraton kigördülnöm az udvarból, hogy a család ébredésére itt lehessek, mintha mi sem történt volna” – szövögettem tervemet magamban. Végül döntöttem, és a bejárati ajtót sikerült különösebb feltűnés nélkül bezárni, de a kapu nyílásának zajára az ablakból rám pislogó aggódó szempár jelzi, hogy nem végeztem elég jó munkát. A függöny mögötti tekintet tudja, hogy mire készülök, de most magányt igénylő útra indulok, ezért csak biccentéssel nyugtázom, hogy minden rendben van. Folytatás..

Szólj hozzá!

Címkék: teszt turbó renault benzin kombi gt mégane grandtour

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása