Beárazták az új sirályszárnyút-Schumacher Mercedese

2010.03.18. 15:40 Sütő Zsolt

Az SLS AMG a McLaren Mercedes SLR jogutódjának tekinthető a Mercedes kínálatában. A brit sportkocsigyártó neve immáron eltűnt az autóról, hiszen a két vállalat útjai kettéváltak az utcai autók fejlesztésének tekintetében.

Az SLS AMG V8-as, 6208 köbcentis motorja 420kW/571Le teljesítmény leadására képes 6800-as fordulaton. Maximális nyomatéka 650 Nm, 4750 1/perc-nél. Mindez 3,8 másodperc alatt teszi lehetővé a 0-ról 100km/h-ra való gyorsítást, és sebességünket egészen 317 km/h-ig fokozhatjuk.

A Mercedes immáron meghatározta az autó magyarországi árát is. A cédulán 54.470.000 Ft áll, mely tartalmazza a reg. adót is. Ez nem kevés, de egy ilyen exkluzív autó esetében még befektetésnek is tekinthetjük az összeget.

A Mercedes SLS AMG Safety Car bemutatójának kapcsán Michael Schumacher elárulta, hogy az ő garázsát is hamarosan egy új sirályszárnyú gazdagítja. Az autó színéről egyenlőre nincs tudomásunk, az azonban bizonyos, hogy a visszatérő pilótát a hétköznapokban egy fehér 599GTB volánja mögött látták a leggyakrabban, ezt persze a Mercedes nem hagyhatta annyiban. A paparazzók szerencséjére egyre több hír érkezik az ismert emberek kedvenc autóiról, így például köztudott, hogy Jean Todt egy telibe krómozott GTB-vel jár, míg Jenson Button Bugatti Veyronja épp eladósorban van. Lehet, hogy elégedetlen volt vele?

Szólj hozzá!

Címkék: hírek mercedes schumacher ár amg sls

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása