Ötlövetű - Ford Ranger 3.2 Wildtrak teszt

2012.12.06. 09:29 Sütő Zsolt

A nap még fel sem vette harcát a hajnali köddel, egy elkényeztetett városi máris az Ormánság sűrűjében vág utat magának a Dráva partja felé. A néma csendben ébredező természet vonakodva fogadja a zúgolódó dízelmotor jelen körülmények között fülsiketítőnek ható zaját, s ezt a fasor mögött egy vaddisznócsorda riadt vágtája, s néhány nagytestű madár hirtelen röpte is jelzi.

Szerencsére a következő kanyar után szétnyílnak előttünk a fák, így aztán dekadens jelenlétünket tetézendő, veszélyek nélkül aknázhatjuk ki a 3,2 literes erőforrásban rejlő lehetőségeket. A gázpedálra taposva kiemelkedő rugalmassággal lúdul neki a majd 2,1 tonnás test a földútnak, egy-egy méretes tócsába hajtva pedig a víz az 1815 mm magas autó felett is átcsap, hogy aztán az automata ablaktörlő egy szempillantás alatt biztosíthasson újra szabad kilátást. Folytatás..

Szólj hozzá!

Címkék: teszt ford ranger wildtrak

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása