Heico Volvo C70

2010.03.18. 19:21 Sütő Zsolt

c70_2A Volvók finomhangolására szakosodott Heico a korábban már bemutatott C70 kabriót öltöztette új ruhába. A módosítások azonban nem csak a karosszériát érintették, de a belsőt, és a motorházat sem hagyták érintetlenül. A nyitható keménytetős négyüléses külsejét elől átrajzolt lökhárító, míg hátul a lökhárítóba integrált diffúzor teszi hangsúlyosabbá. Mindkét elem nehézségek nélkül összeilleszthető a szériaváltozatú C70-nel.

A sportosabb hang a nemesfém leömlők, és a kerek, krómozott kipufogóvégek érdeme. A Heico-Volvo nemcsak sportosan szól, de úgy is mozog. Kívánságra 30 mm-rel rövidítik meg a rugókat, valamint feszesebbre hangolják a futóművet. A C70-es története a hatalmas, 9×20 coll méretű felnikkel lesz igazán kerek.
A belsőt a műszerfal, a kalaptartó, és az ajtóbetétek bőrkárpitozásával tették egyedivé. Az exkluzivitásért a Thonet bútorgyár által korlátozott számban készített fa díszítések felelnek. A Heico rendelésre akár a teljesítmény nagymértékű növeléséről is gondoskodik.

 

Szólj hozzá!

Címkék: volvo tuning bemutató c70 heico

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása