Francia, férfiaknak-GQbyCITROËN

2010.03.18. 19:37 Sütő Zsolt

gq3Az új plug-in hibrid koncepció a francia autógyár és a brit GQ férfi magazin kooperációjának szüleménye. Az ötlet lényege, hogy egy olyan járművet alkossanak meg, ami maximálisan megfelel a férfiak igényeinek, melyeket az újság főszerkesztőjének segítségével határoztak meg.

Az autó hajtásáról egy 1600 köbcentiméteres direkt befecskendezéses benzinmotor és egy elektromos egység gondoskodik. Az eredmény pedig az igen figyelemreméltó 4,5 másodperes 0-ról 100 km/órára való gyorsítást is lehetővé tevő szépség, melynek széndioxid kibocsátása a mérések alapján csupán 80 g/km. Az elektronikusan maximalizált végsebesség a hallgatólagos egyezmény szerinti 250 km/h.
Az autó megjelenésében inkább kecses, mint férfias, de mindenképp feltűnő jelenség. Ajtói a Mazda RX-8-aséhoz hasonlóan egymással szembe nyílnak, s összesen négyen foglalhatnak helyet az utastérben, ahol a külső designhoz hasonlóan a bonyolult vonalvezetés és geometriai formák dominálnak. A sorozatgyártásról még nincsenek információink, de néhány számítógép képernyővédőjeként és poszteren biztosan feltűnik a GQbyCITROËN. Reméljük, hogy az autó a hölgyeknek is tetszik, hiszen fellépéséből következtethetünk arra, hogy társkeresésre is kiválóan alkalmassá válhat.

 

Szólj hozzá!

Címkék: hibrid citroen hybrid férfiaknak gq plug in

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása