Diétázó ragadozó - Peugeot 3008 2.0 HDi Aut. teszt

2011.03.21. 09:56 Sütő Zsolt

Egy nehéz munkával töltött hét után nem is lehet más vágyunk, minthogy minél gyorsabban hazaérjünk a családunkhoz. Ilyenkor nincs is kedvünk tovább hadakozni, mint inkább végre letennénk a kardunkat, hogy elfelejtsük azt a száz és száz harcot, amit az elmúlt napokban vívtunk, és inkább minden terhünket áthelyeznénk valaki másnak a vállára.

A Peugeot 3008 csúcsmodelljére pedig pontosan illik a fenti leírás, hiszen a francia oroszlán karjaiban szokatlan kényelemben és kifogástalan biztonságérzet közepette utazhatunk, nem is beszélve arról, hogy tesztautónk fejedelmi felszereltségével bárkit képes lenne lekenyerezni. De vajon találunk-e csomót a kákán, vagy elvakultságunkban az egekbe magasztaljuk a 3008-as kétliteres dízelmotorral és hatsebességes automataváltóval szerelt változatát? Lehet, hogy fogatlan az oroszlán? Folytatás..

Szólj hozzá!

Címkék: teszt peugeot 3008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása