Földi paradicsom

2010.04.15. 16:40 Sütő Zsolt

Bizonyára Olvasóink között is vannak olyanok, akik hétről hétre eljátszanak a gondolattal, hogy milyen autókkal töltenék fel garázsukat, abban az elképzelhetetlen esetben, ha megütnék a lottó főnyereményt. Én ezt hétről hétre elszenvedem, s ilyenkor már megelőlegezve magamnak a szerencsét az interneten böngészve állítom fel a „best of” listát, természetesen a prioritási sorrendet is figyelembe véve. Optimizmusom igencsak nagy, hiszen hipergeometriai eloszlással számítható, hogy nyerési esélyem az ötös lottó esetében 1 a 43 949 268-hoz. Ha nem haragszanak ezt a valószínűséget százalékosan inkább nem fejezném ki, mert félek, hogy a „0” gombot, a számítógépem gyártója nem ilyen nagy leütési számra tervezte.

Mindenesetre, ha Önöknek mégis sikerülne nyerniük, javaslom, hogy első útjuk a Budapesttől 1075km-re fekvő németországi Singenbe vezessen!

Az itt található autószalon ugyanis csak földi paradicsomként aposztrofálható. A Ferrari, Porsche vagy Lamborghini rajongók is egész napokat tölthetnének csak a kínálat végigjárásával, hiszen a márkák alapításától, egészen a legújabb típusokig itt minden megtalálható. Még a magukat nagy autós történelmi gurunak tartók is találhatnak meglepetéseket. Korán kell kelnie annak, aki meg akarja szorongatni, az itt dolgozó értékesítőket. Egyszerűen minden van, de tényleg, MINDEN!

Képzeljünk el egy helyiséget, ahol csak Bugatti Veyronból 4 db parkol. A kínálat része még 202 db Ferrari, 311 db Porsche, 163 db Mercedes, 48 db Lamborghini, és még hosszasan sorolhatnám.

A vállalkozás csak eredeti, gyári állapotban lévő veterán, és új autókat vásárol. Magánemberektől, gyűjtőktől, és a gyáraktól egyaránt. A weboldaluk tanulsága szerint nem bizományos értékesítés folyik, a teljes készlet a saját tulajdonukat képezi, melynek összértékét nem szívesen becsülném meg, véleményem szerint halandó ember számára úgyis elképzelhetetlen lenne a végösszeg. Szavak helyett beszéljen inkább a fotó, vagy látogassák meg weboldalukat.

Felhívás!

Ez úton kérem olvasóinkat, hogy amennyiben megbetegednénk a tomboló H1N1 vírustól, intézkedjenek, hogy a mentőautó ne a kórházba vigyen minket, hanem Singenbe!   Amennyiben ez mégsem következik be, ígérem Önöknek, hogy legkésőbb 2010 nyarán első kézből fogok tudósítani a Singeni Autószalonból!

 

Szólj hozzá!

Címkék: magazin lottó singen

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása